Fifa - 2007
Fifa - 2007

Fifa - 2007

Vanaf:2,99

Ervaar vanaf het eerste fluitsignaal een overweldigend FIFA 07-voetbalseizoen. Geniet van de intense sfeer in het stadion bij elke uit- en thuiswedstrijd. Vier elke overwinning op een rivaliserende club en sla je door de moeizaamste thuiswedstrijden heen. Laat je opzwepen door het inspirerende gejui


EAN
5030946051434
Merk
Electronic arts
Model
FIFA - 2007

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ervaar vanaf het eerste fluitsignaal een overweldigend FIFA 07-voetbalseizoen. Geniet van de intense sfeer in het stadion bij elke uit- en thuiswedstrijd. Vier elke overwinning op een rivaliserende club en sla je door de moeizaamste thuiswedstrijden heen. Laat je opzwepen door het inspirerende gejuich van de supporters bij thuis- en uitwedstrijden en leid je team, wedstrijd voor wedstrijd, naar een hogere positie in het klassement. Schreeuw de clubliederen mee en luister hoe de fans de verschillende spelers aansporen. Het lot van jouw team ligt in jouw handen in de EA SPORTS(TM) Interactieve competities (F.A. Premier League, Bundesliga, Franse competitie, Mexicaanse 1ste divisie), een nieuw online speltype waarin je speelt tegen supporters van de echte tegenstanders van je club. Speel het echte speelschema van je club na en speel elke wedstrijd die zij ook spelen. Volg de voortgang van je team, want alle scores bij elkaar opgeteld bepalen de positie van je team in het klassement. Je bent meer dan een supporter: nu speel je echt voor je team. Dankzij de nieuwe geavanceerde kunstmatige intelligentie neem je spelers realistische beslissingen, zoeken ze de ruimte op en passen ze levensecht. De gameplay-engine is ingrijpend vernieuwd. Je moet nu een realistische tactiek toepassen, realistische beslissingen nemen en als een echte speler denken om wedstrijden te winnen. Ook het speltype Coach is drastisch bijgewerkt en verbeterd. Durf jij de uitdaging aan? De transfersommen voor spelers en hun salarissen zijn nu realistischer dan ooit Elke beslissing van het bestuur heeft nu nog meer effect op de spelers en hun spel. De CPU neemt nu nog slimmere beslissingen voor de coach van de tegenstanders, want iedereen wil die beker graag veroveren.

ECHTE VOETBALEMOTIES: Het publiek reageert levensecht op je prestaties. Goals en balbezit worden met enthousiaste clubliederen beloond. Als het niet zo lekker gaat, zul je dit merken aan het gefrustreerde geroezemoes op de tribune. Spelers die duidelijk geëmotioneerd zijn, kunne de camera's niet ontlopen.
EA SPORTS(TM) Interactieve competities: Vecht het hele seizoen voor je club tegen rivaliserende clubs in de F.A. Premier League, Bundesliga, Franse competitie of Mexicaanse 1ste divisie. Speel elke wedstrijd die zij ook spelen. Win en leid je team naar de overwinning! Verlies je zie hoe je club onder aan de ranglijst eindigt. Je overwinningen worden wekelijks via podcasts met gebruikersinterviews uitgezonden.
VERBETERDE GAMEPLAY: Passen en positiespel zijn nu nog meer verbeterd. Spelers bewegen en botsen op een realistische manier. Ook de bal beweegt nu veel realistischer, en stuitert, glijdt en draait net als in het echt. De typische bewegingen en speelstijlen van de sterspelers zie je levensecht terug in het spel.
SPELSITUATIES: Met de linker analoge joystick kun je de bal topspin of backspin geven en je vrije trappen en corners zo creatiever en met meer finesse nemen.
NIEUWE SCHIETTECHNOLOGIE: Ervaar een geavanceerde schiettechnologie met een betere balbeheersing en nauwkeurigheid dan ooit.
GEAVANCEERDE KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE VOOR DE KEEPER: De intelligentie van de keeper is authentiek, waardoor hij levensechte acties maakt en meer varieert bij van richting veranderde ballen en reddingen.
UITGEBREID SPELTYPE COACH: Alles is levensecht. Echt geld, een echte jeugdafdeling, echte pers en echte reacties van de fans. Ga volledig op in de wereld van voetbalcoach. Nieuw dit jaar - maak je eigen club.
GAME MET ANDEREN: Speel tegen maximaal acht vrienden in FIFA 07 Football Party en bepaal wie de echte kampioen is. Dankzij een nieuw handicapsysteem wordt het nog interessanter om te zien wie er aan het einde van de wedstrijd met de eer mag strijken.
VOLLEDIG AUTHENTIEK: FIFA FIFA 07 bevat 27 competities uit 20 landen. Ruim 510 teams worden nauwkeurig weergegeven met de juiste tenues en wapens.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.