Fat princess: fistful of cake - essentials edition
Fat princess: fistful of cake - essentials edition

Fat princess: fistful of cake - essentials edition

Vanaf:14,99

In Fat Princess: Fistful of Cake moeten teams van spelers proberen om de prinses van elkaar te ontvoeren. Door je eigen prinses echter vol te gooien met voedsel, maak je haar zwaarder. Het is dan moeilijker om haar uit het kasteel te krijgen. Je kunt het spel in zekere zin vergelijken met de spelmod


EAN
0711719102861
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
FAT PRINCESS: FISTFUL OF CAKE - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Fat Princess: Fistful of Cake moeten teams van spelers proberen om de prinses van elkaar te ontvoeren. Door je eigen prinses echter vol te gooien met voedsel, maak je haar zwaarder. Het is dan moeilijker om haar uit het kasteel te krijgen. Je kunt het spel in zekere zin vergelijken met de spelmodus 'Capture The Flag'.

Het is echter ook mogelijk om het spel in je eentje te spelen tegen en met de kunstmatige intelligentie van de computer. In totaal vind je elf verschillende omgevingen terug in de game, en elke omgeving vereist een andere tactiek. Als speler kan je in Fat Princess diverse rollen aannemen. Zo kan je als ridder de strijd aangaan met je tegenstanders, maar als magiër kan je jouw medespelers een handje helpen. Daarnaast kan je een boog in de hand nemen als schutter om je vijanden op een lange afstand aan te vallen!

De draagbare versie van Fat Princess bevat maar liefst 50 procent meer content dan de PlayStation Network-versie. Fat Princess: Fistful of Cake heeft behalve een uitgebreidere singleplayer modus ook gloednieuwe spelopties voor de multiplayer. Fat Princess is grappig, heftig en erg vet!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.