Eyepet adventures
Eyepet adventures

Eyepet adventures

Vanaf:9,99

Het populairste huisdier ter wereld dat niet je tapijt vies maakt, is terug met een nieuw avontuur. Jouw virtuele huisdier, de Eyepet, moet in EyePet Adventures niet alleen verzorgd worden, maar je gaat voor het eerst ook echt met hem of haar op avontuur! EyePet Adventures bevat nieuwe spelletjes o


EAN
0711719197997
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
EYEPET ADVENTURES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het populairste huisdier ter wereld dat niet je tapijt vies maakt, is terug met een nieuw avontuur. Jouw virtuele huisdier, de Eyepet, moet in EyePet Adventures niet alleen verzorgd worden, maar je gaat voor het eerst ook echt met hem of haar op avontuur!

EyePet Adventures bevat nieuwe spelletjes om samen met je EyePet te spelen. Daarnaast worden jij en je EyePet een goed duo door samen te zoeken naar gaten in de grond en geheime hoeken. Door op je scherm te kijken, zie je jouw wereld door het oog van de EyePet. Hij ziet de geheimen die je zelf niet kunt vinden. Doe mee, en word lid van de EyePet Explorer Club!

Andere EyePets kunnen voorwerpen verstoppen. Door deze te vinden en met elkaar te combineren, kan je nieuw speelgoed maken. Dit speelgoed kan gebruikt worden voor je EyePet. Denk maar eens aan een trampoline of een glijbaan. Verdien genoeg beloningspunten om nog meer leuks te verdienen voor jouw eigen virtuele huisdier.

Ga mee op avontuur met jouw virtuele huisdier!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.