Everybodys golf - essentials edition
Everybodys golf - essentials edition

Everybodys golf - essentials edition

Vanaf:13,50

Stort je in het golfplezier op de beste banen die je maar kunt bedenken. Kies een golfer en sla af voor een lekker rondje golf met 'Everybody's Golf'. In 'Everybody's Golf' bepaal je zelf het uiterlijk en de speelstijl van je personage. 'Everybody's Golf' bevat zes zeer uitgebreide banen in verschi


EAN
0711719125570
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
EVERYBODYS GOLF - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stort je in het golfplezier op de beste banen die je maar kunt bedenken. Kies een golfer en sla af voor een lekker rondje golf met 'Everybody's Golf'.

In 'Everybody's Golf' bepaal je zelf het uiterlijk en de speelstijl van je personage. 'Everybody's Golf' bevat zes zeer uitgebreide banen in verschillende landen. Hou rekening met de windsnelheid en het baanverloop en voor je het weet vliegen de hole in ones om je oren!

'Everybody's Golf' bevat een multiplayer modus waarin je het draadloos tegen andere spelers kunt opnemen. De gebruiksvriendelijke interface maakt het erg gemakkelijk om een losse wedstrijd of zelfs een compleet toernooi online te spelen.

Dankzij de casual insteek van 'Everybody's Golf' is de game geschikt voor spelers van alle leeftijden. Een zeer toegankelijk systeem waarbij je een metertje op het juiste moment moet stoppen, wordt gebruikt voor het slaan van de bal richting de hole.

Iedereen kan golfen met 'Everybody's Golf'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.