Everybody’s tennis - essentials edition
Everybody’s tennis - essentials edition

Everybody’s tennis - essentials edition

Vanaf:20,99

Everybody's Tennis is een vrolijke tennisgame zonder echte tennissers. Vrolijke geanimeerde poppetje slaan een balletje, maar natuurlijk zit het spel vol bijzondere manieren om de bal te slaan. Vaardigheden zijn dus wel degelijk belangrijk in dit spel.Het personage waarmee jij Everybody's Tennis gaa


EAN
0763615732109
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
EVERYBODY’S TENNIS - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Everybody's Tennis is een vrolijke tennisgame zonder echte tennissers. Vrolijke geanimeerde poppetje slaan een balletje, maar natuurlijk zit het spel vol bijzondere manieren om de bal te slaan. Vaardigheden zijn dus wel degelijk belangrijk in dit spel.

Het personage waarmee jij Everybody's Tennis gaat spelen, kan je naar eigen wens aanpassen. Dat geldt niet alleen voor het uiterlijke, maar ook voor de bekwaamheid in het uitvoeren van bepaalde slagen. Deze bekwaamheid ontwikkelt zich ook na verloop van tijd.

Met jouw personage moet je de gehele wereld rondreizen om de grootste toernooien te spelen en misschien zelfs te winnen. In Everybody's Tennis maak je kennis met verschillende soorten tennisbanen, van gras tot en met hardcourt. In elke regio moet je het opnemen tegen de lokale tenniskampioenen.

Een online spelfunctie is niet beschikbaar op oudere PSP-spelsystemen. Het gaat hier om de PSP-E1000.

Serve up some superstar tennis!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.