Echoshift - essentials edition
Echoshift - essentials edition

Echoshift - essentials edition

Vanaf:12,00

In EchoShift moet je een harkpoppetje binnen dertig seconden naar de deur aan het einde van een level leiden. Deze simpele opdracht wordt echter al snel krankzinnig ingewikkeld. Welkom in de wereld van de 'time bounce'! De besturing van je harkpoppetje is eenvoudig gehouden. Je kunt lopen, schakela


EAN
0711719224310
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
ECHOSHIFT - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In EchoShift moet je een harkpoppetje binnen dertig seconden naar de deur aan het einde van een level leiden. Deze simpele opdracht wordt echter al snel krankzinnig ingewikkeld. Welkom in de wereld van de 'time bounce'!

De besturing van je harkpoppetje is eenvoudig gehouden. Je kunt lopen, schakelaars indrukken en een trap op- of aflopen. Soms moet je een muurtje omduwen. In EchoShift wordt niet je behendigheid, maar je denkvermogen op de proef gesteld. Het is namelijk onmogelijk om je mannetje binnen de gezette tijdslimiet naar de deur te leiden.

Hier komt 'time bounce' om de hoek kijken. Je krijgt niet één, maar negen mannetjes om een level in EcoShift te voltooien. Alle handelingen die je in dertig seconden met een mannetje onderneemt, worden 'vastgelegd' waarna je het level opnieuw speelt. Ditmaal loop je mee met het mannetje uit de voorgaande speelsessie.

Er kunnen maximaal acht opgenomen echo's in EcoShift met je meelopen. De ene echo houdt een deur open, de tweede echo laat de brug zakken en de derde echo bereikt de finish. Je bent constant aan het samenwerken met jezelf!

Stel je hersenen overal op de proef met EchoShift voor de PSP!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.