Dead head fred
Dead head fred

Dead head fred

Vanaf:71,90

Dead Head Fred is een klassiek verhaal over moord, corruptie en wraak. Echt klassiek is dit verhaal trouwens niet, want één van de belangrijkste elementen van dit spel is het feit dat je van hoofd kan veranderen. Het verhaal speelt zich af in een duistere wereld van de jaren veertig. Dead Head Fre


EAN
0879278110007
Merk
Onbekend
Model
DEAD HEAD FRED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dead Head Fred is een klassiek verhaal over moord, corruptie en wraak. Echt klassiek is dit verhaal trouwens niet, want één van de belangrijkste elementen van dit spel is het feit dat je van hoofd kan veranderen. Het verhaal speelt zich af in een duistere wereld van de jaren veertig. Dead Head Fred gaat over Fred Neuman, een doorsnee privé-detective. Wanneer hij echter in aanraking komt met de duistere praktijken van een machtige maffiabaas is hij niet langer doorsnee. Hij raakt zijn geheugen, zijn vrienden en zelfs zijn hoofd kwijt. Waar eerst zijn hoofd zat, zit nu een glazen pot met daarin zijn hersenen en twee ogen.

Een voordeel van het kwijtraken van zijn hoofd is dat Fred nu tussen meerdere hoofden kan wisselen. Spelers kunnen de hoofden van vijanden wegnemen, verzamelen en zelf gebruiken in de strijd. In totaal kan Fred negen verschillende hoofden verzamelen, die elk hun eigen mogelijkheden hebben. Met deze hoofden kunnen spelers zich een weg rammen, vliegen en branden door dertien actievolle levels. Naast de hoofdmodus waarin je de bizarre stad Hope Falls doorkruist bevat het spel een aantal verschillende mini-games.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.