Buzz: the ultimate music quiz - essentials edition
Buzz: the ultimate music quiz - essentials edition

Buzz: the ultimate music quiz - essentials edition

Vanaf:19,99

Bewijs dat je muziekfan bent met Buzz! The Ultimate Music Quiz voor PSP. Daag jezelf, je vrienden en je familie uit en beantwoord met z'n allen duizenden muziekvragen! Maak opnieuw kennis met quizmaster Buzz, die een make-over heeft ondergaan en nu je muzikale kennis test. Met duizenden vragen over


EAN
0711719212737
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
BUZZ: THE ULTIMATE MUSIC QUIZ - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bewijs dat je muziekfan bent met Buzz! The Ultimate Music Quiz voor PSP. Daag jezelf, je vrienden en je familie uit en beantwoord met z'n allen duizenden muziekvragen!

Maak opnieuw kennis met quizmaster Buzz, die een make-over heeft ondergaan en nu je muzikale kennis test. Met duizenden vragen over muziek en alles wat hier mee te maken heeft, is Buzz! The Ultimate Music Quiz goed voor uren spelplezier. Daarnaast worden de vragen ondersteunt door afbeeldingen en video's om de interactieve quiz-ervaring compleet te maken!

De focus van Buzz! als franchise heeft altijd gelegen op het sociale vlak van de gameplay. Ook voor de PSP wordt dit duidelijk overgebracht met de Pass Around modus. Buzz! The Ultimate Music Quiz kan je spelen met maximaal acht andere gamers door steeds weer de PSP door te geven. Zo zijn er altijd mogelijkheden om een leuke quiz op te zetten voor jou en je vrienden, of je nou thuis bent of in de bus zit!

Weet jij alles van muziek? Bewijs het met Buzz! The Ultimate Music Quiz!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.