Buzz: quiz world - essentials edition
Buzz: quiz world - essentials edition
Buzz: quiz world - essentials edition

Buzz: quiz world - essentials edition

Vanaf:8,00

In Buzz! Quiz World word je algemene kennis goed op de proef gesteld. Door op het juiste moment te drukken, kun je de gestelde vraag beantwoorden. Al snel verandert je PSP in een echte televisieshow waarbij de deelnemers vliegensvlug moeten reageren.Buzz! Quiz World bevat meer dan 3000 verschillende


EAN
0711719194279
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
BUZZ: QUIZ WORLD - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Buzz! Quiz World word je algemene kennis goed op de proef gesteld. Door op het juiste moment te drukken, kun je de gestelde vraag beantwoorden. Al snel verandert je PSP in een echte televisieshow waarbij de deelnemers vliegensvlug moeten reageren.

Buzz! Quiz World bevat meer dan 3000 verschillende vragen in uiteenlopende categorieën. Deze vragen worden met behulp van foto's en video in beeld gebracht. De vernieuwde singleplayer modus heeft vier uitdagende shows waarin jij kunt laten zien dat jij de allerslimste bent.

Buzz! Quiz World kan je spelen met andere gamers door steeds weer de PSP door te geven. Zo zijn er altijd mogelijkheden om een leuke quiz op te zetten voor jou en je vrienden. Mocht je geen vrienden in de buurt hebben dan biedt de nieuwe online modus uitkomst. Je kunt het tegen maximaal drie andere spelers over de hele wereld opnemen. Ook zijn er online talloze nieuwe vragen en andere uitbreidingen te downloaden.

Poets je kennis op en bereid je voor op een quiz over van alles en nog wat, zoals films, muziek, sport, weetjes en nog heel veel meer!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.