Buzz: de slimste van nederland
Buzz: de slimste van nederland

Buzz: de slimste van nederland

Vanaf:11,99

In Buzz!: De Slimste van Nederland krijg jij de kans om de slimste inwoner van Nederland te worden. Om deze eretitel te verdienen moet je een flink aantal vragen goed beantwoorden. Buzz! De Slimste van Nederland kan je spelen met andere gamers door steeds weer de PSP door te geven. Zo zijn er altij


EAN
0711719136743
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
BUZZ: DE SLIMSTE VAN NEDERLAND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Buzz!: De Slimste van Nederland krijg jij de kans om de slimste inwoner van Nederland te worden. Om deze eretitel te verdienen moet je een flink aantal vragen goed beantwoorden.

Buzz! De Slimste van Nederland kan je spelen met andere gamers door steeds weer de PSP door te geven. Zo zijn er altijd mogelijkheden om een leuke quiz op te zetten voor jou en je vrienden, of je nou thuis bent of in de bus zit.

Het beantwoorden van vragen hoef je niet alleen te doen, want Buzz! De Slimste van Nederland laat maarliefst acht personen tegelijkertijd aan de quiz deelnemen. Poets je nationale kennis op en bereid je voor op een quiz over alles wat Nederland bijzonder maakt, zoals films, muziek, sport, weetjes en nog heel veel meer.

Buzz! De Slimste van Nederland bevat duizenden vragen in verschillende categorieën. Wacht dus niet langer en daag je vrienden uit voor een potje Buzz! De Slimste van Nederland.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.