Buzz: brain twister
Buzz: brain twister

Buzz: brain twister

Vanaf:9,99

Niets kraakt je hersens beter dan Buzz! Train jouw brein en dat van je vrienden met Buzz' hersenkrakende zakpuzzels op PSP.Buzz verruilt zijn kenmerkende pak en de felle lichten van de studio voor een witte jas en een klembord in Buzz!: Brain Bender - een lichte, vermakelijke en grappige manier om j


EAN
0711719786757
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
BUZZ: BRAIN TWISTER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Niets kraakt je hersens beter dan Buzz! Train jouw brein en dat van je vrienden met Buzz' hersenkrakende zakpuzzels op PSP.

Buzz verruilt zijn kenmerkende pak en de felle lichten van de studio voor een witte jas en een klembord in Buzz!: Brain Bender - een lichte, vermakelijke en grappige manier om je hersens te trainen.

Met kleurrijke en leuke denkspelletjes, zo ontworpen dat ze begrijpelijk, snel en toegankelijk zijn voor alle leeftijden, kun je je denkvermogen testen of specifieke uitdagingen aannemen.

Als je eenmaal bent begonnen, kun je met Buzz!: Brain Bender alle kanten op met de vermakelijke modus Pass Around Brain Battle (doorgeefhersenstrijd) voor maximaal zes spelers, waarbij één PSP wordt doorgegeven tussen de spelers.

- Stel je brein op de proef met 16 hersenkrakende minispellen in vier aansprekende categorieën: Analysis (analyse), Observation (waarneming), Memory (geheugen) en Calculation (rekenen)
- Doe de test en ontdek hoe krachtig je hersens zijn, verzamel prijzen of probeer de verschillende uitdagingen voor de ultieme hersenbeproeving
- Neem het op tegen zes vrienden met maar één PSP in de spannende modus Brain Battle Pass Around (doorgeefhersenstrijd)
- Je kunt vier spelersprofielen opslaan, zodat je je voortgang kunt vergelijken met die van vrienden en familieleden
- Stel je kennis in de interactieve Buzz! Studio in PlayStation Home* op de proef door het tegen maar liefst 63 andere spelers op te nemen

*PlayStation Home is alleen beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.