Blazblue: continuum shift
Blazblue: continuum shift

Blazblue: continuum shift

Vanaf:22,99

Na het succes van BLAZBLUE CONTINUUM SHIFT II voor de PlayStation 3 en Xbox 360 kun je nu ook onderweg genieten van je favoriete vechtgame met BLAZBLUE CONTINUUM SHIFT II voor de Nintendo 3DS en PlayStation Portable. BLAZBLUE is een wereldwijd zeer populaire 2D vechtgame met prachtige graphics, fraa


EAN
4510772105743
Merk
Global distributie b.v.
Model
BLAZBLUE: CONTINUUM SHIFT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Na het succes van BLAZBLUE CONTINUUM SHIFT II voor de PlayStation 3 en Xbox 360 kun je nu ook onderweg genieten van je favoriete vechtgame met BLAZBLUE CONTINUUM SHIFT II voor de Nintendo 3DS en PlayStation Portable.
BLAZBLUE is een wereldwijd zeer populaire 2D vechtgame met prachtige graphics, fraaie animaties en een toegankelijk en razendsnel vechtsysteem.
Speel met één van de 18 karakters, ieder met zijn of haar eigen ‘Drive’. Dit zijn speciale krachten die BLAZBLUE voorzien van diepte en veel spektakel. Neem het op tegen je vrienden of speel één van de vele solo modes zoals Story, Arcade en Score Attack mode.
Nieuw in de wereld van de vechtgames? Geen probleem! Speel de Stylish Mode en maak met gemak ingewikkelde combinaties (combos). Of duik in de uitgebreide Tutorial Mode om alle technieken onder de knie te krijgen.


Exclusieve 3DS en PSP content:

Nieuwe karakters – De karakters Makoto, Valkenhayn en Platinum - voorheen alleen via download verkrijgbaar – maken onderdeel uit van het rooster. Net als het karakter Mu, die voorheen alleen vrij kon worden gespeeld in een eerder deel of moest worden aanschaft als Downloadable Content.

Gloednieuwe verhaallijnen – Met als middelpunten het nieuwe karakter Makoto en fan favoriet Kokonoe. Het plot doet meer details omtrent de NOL Academy en Sector Seven uit de doeken.

Abyss Mode – Duik in een diepe afgrond met deze modus met RPG invloeden. Verdien punten met iedere overwinning en gebruik deze punten om je karakter te verbeteren. Maak je favoriete karakter sterker, sneller of krachtiger.

Een uitgebreide Legion Mode – Legion Mode is een tactisch en strategisch spel waar je de strijd aan gaat op een landkaart. Vecht voor units en territorium. Deze mode is daarnaast voorzien van nieuwe kaarten en de nieuwe karakters Makoto, Valkenhayn en Platinum zijn tevens speelbaar in deze modus.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.