Beaterator
Beaterator

Beaterator

Vanaf:1,00

Rockstar Games heeft de muziekgame Beaterator toch nog een kans gegeven. De game zal op 2 oktober verschijnen voor de PlayStation Portable en zal te downloaden zijn via het PlayStation Network voor de PSP Go!.De volledige naam van Beaterator is Beaterator, presented by Rockstar Games and Timbaland.


EAN
5026555281379
Merk
Take two
Model
BEATERATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rockstar Games heeft de muziekgame Beaterator toch nog een kans gegeven. De game zal op 2 oktober verschijnen voor de PlayStation Portable en zal te downloaden zijn via het PlayStation Network voor de PSP Go!.

De volledige naam van Beaterator is Beaterator, presented by Rockstar Games and Timbaland. In deze game staat muziek, en vooral urban-muziek, centraal. In Beaterator vind je duizenden loops en geluiden waarmee jij je eigen compilatie kan maken alsof jij de nieuwe beatcreator Timbaland bent. Dat Beaterator op de PSP verschijnt, is bovendien extra handig. Zo kan je elke minuut van de dag gebruiken om jouw beats naar een hoger niveau te tillen.

"Ik heb nauw samengewerkt met Rockstar Games om iets unieks neer te zetten," meent Timbaland. "Beaterator is alsof ik mijn eigen muziekstudio ombouw tot iets wat iedereen kan gebruiken. We zijn hartstikke benieuwd naar de beats die mensen gaan maken en delen met de rest van de wereld."

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.