Atv offroad fury pro - essentials edition
Atv offroad fury pro - essentials edition

Atv offroad fury pro - essentials edition

Vanaf:9,99

Voel de adrenalinestoot als je gaat racen in ATV Offroad Fury Pro. Terreinwagens, crossmotoren, buggies en trophy trucks bestrijden elkaar in ultieme off-road-races door oogverblindende omgevingen! ATV Offroad Fury Pro laat je op een quad de meest stoere stunts uithalen. Een flinke hoeveelheid van


EAN
0711719190486
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
ATV OFFROAD FURY PRO - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Voel de adrenalinestoot als je gaat racen in ATV Offroad Fury Pro. Terreinwagens, crossmotoren, buggies en trophy trucks bestrijden elkaar in ultieme off-road-races door oogverblindende omgevingen!

ATV Offroad Fury Pro laat je op een quad de meest stoere stunts uithalen. Een flinke hoeveelheid van 64 verschillende off-road banen zijn beschikbaar om met je terreinwagen, crossmotor, buggy of trophy truck te berijden. In totaal bevat deze blubberige racegame meer dan dertig verschillende voertuigen, variërend in type en klasse.

Het singleplayer avontuur bestaat uit acht verschillende toernooivormen. Mocht je daar op uitgekeken zijn, dan kan je altijd nog via de WiFi modus samen met drie vrienden spelen. De multiplayer modus laat je ook racen op een baan die je zelf in de meegeleverde editor ontworpen hebt!

Stel jezelf op de proef in acht bloedstollende evenementen en kweek stalen zenuwen voordat je je vrienden uitdaagt voor een race op een zelfontworpen parkoers in ATV Offroad Fury Pro!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.