Astro boy the video game  psp
Astro boy the video game  psp

Astro boy the video game psp

Vanaf:82,30

'Astro Boy: The Videogame' is de game naar aanleiding van een nieuwe animatiefilm. Het robot-jongetje Astro Boy gaat op avontuur in Metro City en de mysterieuze 'Surface'. Hier vecht hij met hordes robots met behulp van zijn traditionele wapens; laser vingers, arm kanon en ga zo maar door. Astro Boy


EAN
5060125483879
Merk
D3p
Model
ASTRO BOY THE VIDEO GAME PSP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Astro Boy: The Videogame' is de game naar aanleiding van een nieuwe animatiefilm. Het robot-jongetje Astro Boy gaat op avontuur in Metro City en de mysterieuze 'Surface'. Hier vecht hij met hordes robots met behulp van zijn traditionele wapens; laser vingers, arm kanon en ga zo maar door. Astro Boy is hier om de wereld te redden!

Astro Boy is een personage dat ooit werd verzonnen om de jeugd van Japan een hart onder de riem te steken. Velen waren ziek of hadden hun ouders verloren naar aanleiding van de atoombom op Hirosjima. Wat volgde waren de avonturen van een jongetje dat anders was; Astro Boy.

In 'Astro Boy: The Videogame' krijgt Astro Boy een groot arsenaal aan wapens in zijn handen. Zijn vingers zijn lasers, hij heeft een kanon als arm en bovendien zitten er machinegeweren in zijn billen. In de rol van Astro Boy moet de speler het opnemen tegen hordes vijanden, en gigantische eindbazen. Met 'Astro Boy: The Videogame' breng je flink wat actie op je beeldscherm!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.