Army of two: the 40th day - essentials edition
Army of two: the 40th day - essentials edition

Army of two: the 40th day - essentials edition

Vanaf:15,95

In Army Of Two: The 40th Day keren Salem en Rios terug in de hoofdrol als ultieme huurling. Deze keer reizen onze helden af naar de Chinese stad Shanghai. Hier vinden mysterieuze rampen plaats die voor een enorme chaos zorgen. Army of Two: The 40th Day draait volledig om de samenwerking tussen deze


EAN
5030942109795
Merk
Electronic arts
Model
ARMY OF TWO: THE 40TH DAY - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Army Of Two: The 40th Day keren Salem en Rios terug in de hoofdrol als ultieme huurling. Deze keer reizen onze helden af naar de Chinese stad Shanghai. Hier vinden mysterieuze rampen plaats die voor een enorme chaos zorgen.

Army of Two: The 40th Day draait volledig om de samenwerking tussen deze twee Army Rangers. Het combineren van vaardigheden en het samenwerken om obstakels te overkomen, behoort in Army of Two: The 40th Day tot je dagelijkse bezigheid.

Zelf speel je één van de karakters in Army of Two: The 40th Day, terwijl de andere wordt gespeeld door de computer. Een vriend kan op elk moment in en uit de game stappen door een tweede controller aan te sluiten of via de online modus in jouw game te stappen.

Army of Two: The 40th Day biedt meer mogelijkheden om tactisch te werk te gaan. Zo kun je de camera verder naar achteren plaatsen om de situatie en het aantal vijandelijke soldaten goed in te schatten. Na overleg met je strijdmakker schakel je vervolgens zonder moeite complete legers uit!

Army of Two: The 40th Day tilt coöperatieve gameplay naar een hoger niveau!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.