Ace combat x skies of deception - essentials edition
Ace combat x skies of deception - essentials edition

Ace combat x skies of deception - essentials edition

Vanaf:9,99

In Ace Combat X kruipt je achter de stuurknuppel van de vetste straaljagers ter wereld. Jouw thuisland wordt door een naburig land binnen gevallen en het is aan jou om je vaderland te bevrijden van de vijand. Ace Combat X: Skies of Deception heeft precies dezelfde verhaallijn als eerdere Ace Combat


EAN
0711719101383
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
ACE COMBAT X SKIES OF DECEPTION - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Ace Combat X kruipt je achter de stuurknuppel van de vetste straaljagers ter wereld. Jouw thuisland wordt door een naburig land binnen gevallen en het is aan jou om je vaderland te bevrijden van de vijand.

Ace Combat X: Skies of Deception heeft precies dezelfde verhaallijn als eerdere Ace Combat games, maar dat maakt de actie niet minder pakkend. Het is natuurlijk enkel een excuus om je de meest halsbrekende stunts en luchtgevechten voor te kunnen schotelen.

In Ace Combat X: Skies of Deception zal je soms keuzes moeten maken die gevolg hebben op het spelverloop. Als je een vijandige fabriek vernietigd, terwijl jouw medepiloot in de problemen zit, dan zal de volgende missie daar rekening mee houden.

Ace Combat X: Skies of Deception weet behoorlijk spectaculaire actie neer te zetten. Je bent continue bezig om het luchtruim van allerlei vijandelijke straaljagers te verlossen. Daarnaast is Ace Combat X: Skies of Deception via de Ad-hoc modus met vier man tegelijk te spelen.

Scheer door de lucht en 'lock' je raketten op vijandelijke straaljagers in Ace Combat X: Skies of Deception! Let's fly jets!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.