Wrc 2010 + racing wheel
Wrc 2010 + racing wheel
Wrc 2010 + racing wheel

Wrc 2010 + racing wheel

Vanaf:51,75

Nu nog realistischer gamen met een stuurwiel voor je PlayStation 3 controller! 'WRC World Rally Championship 2010' is de eerste WRC-titel van de Italiaanse studio Black Bean Games die door de SBK Superbike-serie bekend is geworden. 'WRC World Rally Championship 2010' tilt de spannende WRC-competiti


EAN
8718274541489
Merk
Easy interactive console
Model
WRC 2010 + RACING WHEEL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Nu nog realistischer gamen met een stuurwiel voor je PlayStation 3 controller!

'WRC World Rally Championship 2010' is de eerste WRC-titel van de Italiaanse studio Black Bean Games die door de SBK Superbike-serie bekend is geworden. 'WRC World Rally Championship 2010' tilt de spannende WRC-competitie voor zowel gamers als rallyfans naar nieuwe virtuele hoogtes!

'WRC World Rally Championship 2010' bevat alle locaties, auto's, coureurs en mede-coureurs uit de officiële competitie! De uitgebreide carrièremodus laat je het kampioenschap in zijn geheel naspelen en geeft je de kans om zelf te ervaren hoe het is om het erepodium te mogen beklimmen!

Met meer dan dertien verschillende racelocaties, realistische schademodellen, uitgebreide tuning opties en een volledig driedimensionale cockpit-view is 'WRC World Rally Championship 2010' de ultieme rally-sim. Er zijn diverse multiplayer-opties aanwezig, zodat je zowel online als offline tegen andere gamers door de modder kunt scheuren!

'WRC World Rally Championship 2010' brengt het legendarische kampioenschap naar jouw huiskamer! Let op! PS3 Controller niet inbegrepen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.