Wolfenstein: the new order
Wolfenstein: the new order

Wolfenstein: the new order

Vanaf:14,99

Wolfenstein: The New Order:Een action-adventure shooter, wordt ontwikkeld door MachineGames, een studio met doorwinterde ontwikkelaars, gekend voor hun aangrijpende, alomgeprezen en story-driven games. Wolfenstein krijgt erg veel lof als grondlegger van het first-person shooter genre, en als game di


EAN
0093155148642
Merk
Bethesda
Model
WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wolfenstein: The New Order:
Een action-adventure shooter, wordt ontwikkeld door MachineGames, een studio met doorwinterde ontwikkelaars, gekend voor hun aangrijpende, alomgeprezen en story-driven games. Wolfenstein krijgt erg veel lof als grondlegger van het first-person shooter genre, en als game die dat genre ook populair maakte. Wolfenstein - The New Order wordt daar de nieuwe belichaming van en zal gamers een pakkende en spectaculaire speelervaring bieden.

Europa, 1960. Door gebruik te maken van een nieuw soort mysterieuze en geavanceerde technologie hebben de Nazi s het oorlogstij kunnen keren en zelfs hun krachtigste tegenstanders overwonnen. Het Nazi regime regeert nu de ganse wereld met een ijzeren vuist. Jij bent B.J. Blazkowicz, de Amerikaanse oorlogsheld, de enige die nog weerstand durft te bieden tegen 's werelds meest indrukwekkende leger en de enige die in staat is om de geschiedenis te herschrijven. Infiltreer streng bewaakte installaties, neem het op tegen high-tech Nazi eenheden en maak gebruik van de superwapens die hen geholpen hebben om de ganse wereld te onderwerpen.
Kenmerken:

  • Ontdek de wedergeboorte van de Wolfenstein franchise in een geheel nieuwe setting in Wolfenstein: The New Order - Occupied Edition.

  • Vecht tegen reusachtige Nazi robots, Super Soldaten en elite shock troops - compleet gerendered in de nieuwe id Tech 5 engine.

  • Wilde autoachtervolgingen langst bergflanken, onderwaterverkenning, bestuurbare Nazi oorlogsmachines en meer - gecombineerd tot één fantastische action-adventure ervaring.

  • Verzamel ultrageavanceerde Nazi technologie om je wapenarsenaal uit te breiden door in geheime onderzoeksfaciliteiten en zwaar bewaakte wapenopslagplaatsen in te breken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.