Winter stars (playstation move)
Winter stars (playstation move)

Winter stars (playstation move)

Vanaf:30,00

Winter Stars is een sportspel met een koud en winters tintje. Verschillende wintersporten kunnen vanuit je eigen warme huis gespeeld worden. Passief zitten is er niet bij, want Winter Sports laat jou sporten in de sneeuw met behulp van de Playstation Move-besturing!Dankzij de eenvoudig te leren en s


EAN
4020628508821
Merk
Deep silver
Model
WINTER STARS (PLAYSTATION MOVE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Winter Stars is een sportspel met een koud en winters tintje. Verschillende wintersporten kunnen vanuit je eigen warme huis gespeeld worden. Passief zitten is er niet bij, want Winter Sports laat jou sporten in de sneeuw met behulp van de Playstation Move-besturing!

Dankzij de eenvoudig te leren en spannende bewegingsbesturing van hoge kwaliteit weet Winter Stars spelers uit hun luie stoel te krijgen. Door de unieke "familiemodus" kan iedere deelnemer zijn of haar eigen moeilijkheidsgraad kiezen, waardoor het een leuke multiplayerervaring is met gelijke kansen voor iedereen. De solospelmodus van Winter Stars bevat een campagne vol afwisseling, waarin spelers alle aspecten ervaren van de carrière van een atleet. Winter Stars is een verademing voor het spelgenre en stelt sportfans van alle leeftijden en vaardigheden in staat tegen elkaar of tegen virtuele tegenstanders uit te komen in niet minder dan elf disciplines: paraskiën, curling, snowmobile, bobsleeën, afdaling, schoonrijden op de schaats, biatlon, freeride skiën, snowboard cross, skispringen en kortebaanschaatsen. In de spannende multiplayermodus kunnen maximaal vier spelers in dynamische online of offline wedstrijden voor het kampioenschap gaan, of gewoon genieten van de verscheidenheid aan minispellen rond het thema wintersport. De solomodus heeft een centrale verhaallijn en bevat niet alleen een uitgebreid systeem voor het ontwikkelen van de carrière en het personage, maar ook een aantal bijzondere uitdagingen, zoals trainingen die tussen de evenementen door voor arcadeplezier zorgen.

Console-atleten kunnen de verdiende ervaringspunten besteden aan nieuwe uitrusting en het verbeteren van hun vaardigheden als voorbereiding op de komende uitdagingen en om hun team op weg naar de overwinning te ondersteunen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.