Watchmen: the end is nigh
Watchmen: the end is nigh

Watchmen: the end is nigh

Vanaf:39,99

In een duister en alternatief 1985 zijn de gekostumeerde helden eindelijk dichtbij een akkoord met de overheid, tot het moment dat één van hen op brute wijze wordt vermoord. De helden willen nu hun eigen vernietiging voorkomen, dan blijkt er plotseling een groot complot achter hun bestaan te zitte


EAN
5051888034385
Merk
Warner bros
Model
WATCHMEN: THE END IS NIGH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In een duister en alternatief 1985 zijn de gekostumeerde helden eindelijk dichtbij een akkoord met de overheid, tot het moment dat één van hen op brute wijze wordt vermoord. De helden willen nu hun eigen vernietiging voorkomen, dan blijkt er plotseling een groot complot achter hun bestaan te zitten... dieper dan men ooit had durven denken. Het einde is nabij in Watchmen: The End is Nigh!

Watchmen: The End is Nigh, de videogame, gaat verder dan de film en gaat dieper in op de karakters, rivaliteiten en uitdagingen. De game pluist de relatie tussen de 'partners in crime' Nite Owl II en Rorschach uit, die criminelen opsporen en verslaan om een gevaarlijke samenzwering te ontmaskeren.

Je speelt in deze brawler (vecht-game) met Rorschach of Night Owl II. Deze twee superhelden hebben in het verleden samen de misdaad bevochten. De witgemaskerde Rorschach heeft lak aan de regels en beukt er ongenadig hard op los. Night Owl II is een soort van Batman kloon die het tuig liever met allerlei technologische gadgets bestrijdt. Het is de bedoeling om als team de achterbuurten met harde hand flink op te ruimen.

Het einde is nabij in Watchmen: The End is Nigh!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.