Warriors orochi 3
Warriors orochi 3

Warriors orochi 3

Vanaf:14,99

Jaren na het gevecht tegen Orochi, de slangenkoning, proberen de helden van de Drie Koninkrijken elkaar de loef af te steken. Iedereen probeert controle te krijgen over het land, tot het moment dat een gigantisch monster de kop op steekt.Warriors Orochi 3 combineert de helden uit de Dynasty Warriors


EAN
5060073308811
Merk
Onbekend
Model
WARRIORS OROCHI 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jaren na het gevecht tegen Orochi, de slangenkoning, proberen de helden van de Drie Koninkrijken elkaar de loef af te steken. Iedereen probeert controle te krijgen over het land, tot het moment dat een gigantisch monster de kop op steekt.

Warriors Orochi 3 combineert de helden uit de Dynasty Warriors-reeks met die van Samurai Warriors. Gedurende het verhaal komen daarnaast ook nog eens gamefiguren uit andere reeksen naar voren, waaronder die uit Ninja Gaiden, Warriors: Legends of Troy, Bladestorm, Trinity: Souls of Zill O'll en zelfs de Dead or Alive-reeks.

De nieuwe vijand verslaat veel van de oude helden. Slechts een handje vol helden blijft over. Onder leiding van de mysterieuze Kaguya reis jij terug naar het verleden om de gevallen helden te redden, nieuwe vrienden te maken, wapens te verzamelen om op die manier de verschrikkelijke Hydra te verslaan. Gedurende jouw zoektocht kom je ook Ryu Hayabusa, Achilles, Jeanne d'Arc, Nemea en Ayane tegen. In totaal zijn er wel 120 personages om mee te spelen en te vechten!

Karakters gaan beter presteren wanneer ze veelvuldig samenwerken in de game. Vechten, gegijzelden redden en nieuwe opdrachten uitvoeren zorgt voor een sterkere band. Daarnaast kunnen deze vriendschappen zorgen voor een uitgebreider verhaal en nieuwe gebeiden om te verkennen.

Gamers kunnen een team met drie personages maken, of met twee gamers samen spelen. Ook kunnen gamers online coöperatief spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.