Warhawk + headset
Warhawk + headset

Warhawk + headset

Vanaf:7,24

In Warhawk word je altijd opgejaagd. Incognito Entertainment schotelt je met Warhawk heftige multiplayergevechten voor op PLAYSTATION 3. Kies het luchtruim met een geavanceerd gevechtsvliegtuig de Warhawk vecht te voet of met voertuigen en ga online de strijd aan over het PLAYSTATION Network. Warh


EAN
0711719436256
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
WARHAWK + HEADSET

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Warhawk word je altijd opgejaagd.
Incognito Entertainment schotelt je met Warhawk heftige multiplayergevechten voor op PLAYSTATION 3. Kies het luchtruim met een geavanceerd gevechtsvliegtuig de Warhawk vecht te voet of met voertuigen en ga online de strijd aan over het PLAYSTATION Network.

Warhawk wordt exclusief via het PLAYSTATION Network gespeeld. De multiplayergevechten in het spel zijn van een ongekende omvang. Je bepaalt zelf hoe je de strijd aangaat. Dankzij de verschillende speltypen kun je allerlei strategische keuzes maken in omgevingen die de kracht van het PS3-systeem optimaal benutten.

Bestuur de Warhawk door de bewegingsgevoelige SIXAXIS draadloze controller te kantelen en te draaien en geef instructies aan je teamgenoten via een USB- of Bluetooth-headset. De vijand komt van alle kanten maar jij bepaalt zelf of je de jager of de prooi bent.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.