Vanquish
Vanquish

Vanquish

Vanaf:9,99

Het verhaal van VANQUISH speel zich af in de nabije toekomst. Rusland en de Verenigde Staten wedijveren met elkaar over of het eigendom van de steeds schaarser wordende energiebronnen op aarde. De VS hebben daarom een ruimtestation ontwikkeld om de energie van de zon te gebruiken. De Russen verovere


EAN
5055277009510
Merk
Sega
Model
VANQUISH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het verhaal van VANQUISH speel zich af in de nabije toekomst. Rusland en de Verenigde Staten wedijveren met elkaar over of het eigendom van de steeds schaarser wordende energiebronnen op aarde. De VS hebben daarom een ruimtestation ontwikkeld om de energie van de zon te gebruiken. De Russen veroveren dit ruimtestation en gebruiken de opgevangen zonne-energie om een vernietigende slag toe te brengen aan San Francisco en de VS voor eens en voor altijd op hun knieën te dwingen. Als reactie instrueren de Amerikanen hun strijdkrachten om het ruimtestation te heroveren voor de Russen hun pijlen op het volgende doel zetten - New York.

Kenmerken:VANQUISH wordt geregisseerd door Shinji Mikami, de maker achter de Resident Evil-serie, en is een sci-fi shooter waarin spelers de rol van Sam spelen. Een geheimagent uitgerust met een futuristisch ruimtepak. Sam is een behendige vechter met een enorm wapenarsenaal tot zijn beschikking en beheerst tevens de Oosterse gevechtskunst om zijn robotvijanden uit te schakelen.
Snel, soepel en opwindend - dit is gaming op zijn aller-spannendst als jij je op de gevechten stort.
Beleef een uniek spelpersonage - Sam is het ultieme wapen, uitgerust met een futuristisch strijdpak dat hem een vernietigende vuurkracht en bovenmenselijke snelheid geeft.
Vecht je door de enorme, open omgevingen van het ruimtestation. De meest geavanceerd, futuristische stad in de lucht wordt het actievolle middelpunt van meeslepende gevechten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.