Under defeat hd - deluxe edition
Under defeat hd - deluxe edition

Under defeat hd - deluxe edition

Vanaf:49,99

De klassieke, HD schietgame Under Defeat biedt een aantal extra functionaliteiten. Kies het juiste slagveld om een naderende oorlog te voorkomen en zo de vrede in het rijk te bewaren in Under Defeat: HD Deluxe Edition! Piepende tanks, enorme explosies en donkere rookwolken, Under Defeat: HD Deluxe


EAN
5060102953401
Merk
Rising star games
Model
UNDER DEFEAT HD - DELUXE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De klassieke, HD schietgame Under Defeat biedt een aantal extra functionaliteiten. Kies het juiste slagveld om een naderende oorlog te voorkomen en zo de vrede in het rijk te bewaren in Under Defeat: HD Deluxe Edition!

Piepende tanks, enorme explosies en donkere rookwolken, Under Defeat: HD Deluxe Edition is een verbeterde versie van het origineel met mooiere graphics en schaduwen. Under Defeat: HD Deluxe Edition maakt optimaal gebruik van HD-televisieschermen!

De New Order modus in Under Defeat: HD Deluxe Edition geeft je een schietveld dat twee keer zo groot is als in traditionele schietgames en voegt nieuwe dynamiek toe aan de veldslagen. Knal er flink op los vanuit je zwaarbewapende helikopter en probeer zolang mogelijk te overleven in Under Defeat HD: Deluxe Edition!

Je kunt zelfs je afgevuurde kogels en bommen volgen met een speciale cameraoptie in Under Defeat HD: Deluxe Edition. Beleef spectaculaire veldslagen in Under Defeat HD: Deluxe Edition!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.