Uncharted 3: drakes deception - essentials edition
Uncharted 3: drakes deception - essentials edition

Uncharted 3: drakes deception - essentials edition

Vanaf:40,00

Nathan Drake gaat op PlayStation 3 op zoek naar het legendarische Atlantis of the Sands.- Nathan Drake kan nu op nog meer manieren de strijd met tegenstanders aangaan: vuistgevechten met meerdere vijanden tegelijk, contextgevoelige korteafstandsaanvallen en nieuwe stealth-opties. - De competitieve e


EAN
0711719255871
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
UNCHARTED 3: DRAKES DECEPTION - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Nathan Drake gaat op PlayStation 3 op zoek naar het legendarische Atlantis of the Sands.
- Nathan Drake kan nu op nog meer manieren de strijd met tegenstanders aangaan: vuistgevechten met meerdere vijanden tegelijk, contextgevoelige korteafstandsaanvallen en nieuwe stealth-opties.
- De competitieve en co-op-multiplayer-modes maken hun rentree met spiksplinternieuwe ervaringen en vele malen uitgebreidere featuresets. Het Uncharted-universum staat garant voor een unieke multiplayer-ervaring, want dit keer zijn de overdonderende cineastische elementen van de singleplayer-campagne voor het eerst in de multiplayer verwerkt.
- Een bekroonde verhaallijn en cineastische actiescènes die zo uit een echte film lijken te komen. Dankzij de combinatie van een razendsnelle verhaallijn en dramatische actiescènes staat Uncharted 3: Drake's Deception garant voor een interactieve cineastische ervaring waarin de grens tussen games en Hollywood-films vervaagt.
- Nieuwe locaties, nieuwe uitdagingen en tot in de puntjes uitgewerkte oogstrelende omgevingen. Tijdens de reis van Nathan Drake beland je op allerlei spectaculaire locaties overal ter wereld, van Europa tot het Midden-Oosten.
- Inclusief Online Pass

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.