U draw hd gametablet + udraw studio: instant artist
U draw hd gametablet + udraw studio: instant artist
U draw hd gametablet + udraw studio: instant artist

U draw hd gametablet + udraw studio: instant artist

Vanaf:49,00

uDraw Studio: Instant Artist is een tekengame voor de creatieve gamers onder ons. Dankzij het uDraw tekentablet, dat zeker nodig is om dit spel te spelen, kunnen gamers uitgroeien tot kunstenaars. Je krijgt meer vrijheid binnen een gemakkelijk te gebruiken interface. Geniet van meeslepende creatieve


EAN
4005209155595
Merk
Thq
Model
U DRAW HD GAMETABLET + UDRAW STUDIO: INSTANT ARTIST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
uDraw Studio: Instant Artist is een tekengame voor de creatieve gamers onder ons. Dankzij het uDraw tekentablet, dat zeker nodig is om dit spel te spelen, kunnen gamers uitgroeien tot kunstenaars. Je krijgt meer vrijheid binnen een gemakkelijk te gebruiken interface. Geniet van meeslepende creatieve activiteiten als Art Play, Art Camp, en Art School in deze inspirerende game!

In uDraw Studio: Instant Artist krijg je de beschikking over een grote diversiteit aan virtuele tekenmaterialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende soorten papier, maar daarnaast zijn er diverse kwasten, penselen, potloden en stempels om jouw kunstwerken een eigen 'touch' te geven. Dit is de ultieme uitdaging voor de creatieve gamer!

uDraw Studio: Instant Artist geeft je meer leuke toegankelijke activiteiten voor het uDraw GameTablet. De verschillende tekenopdrachten zijn nog gemakkelijker te gebruiken waardoor artiesten van alle leeftijden met dit softwarepakket aan de slag kunnen!

Ontdek de artiest in jezelf met uDraw Studio: Instant Artist!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.