Two worlds ii - royal edition
Two worlds ii - royal edition

Two worlds ii - royal edition

Vanaf:199,00

Het verhaal van 'Two Worlds II' gaat verder waar we gebleven waren. Avonturiers in spe kunnen zich opmaken voor een gevaarlijke reis door een groot en magisch land. In deze RPG, die vol zit met verhalen en opdrachten, is het aan jou om je stempel te drukken op de toekomst van het land Antaloor!De he


EAN
4250230270056
Merk
Bigben interactive
Model
TWO WORLDS II - ROYAL EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het verhaal van 'Two Worlds II' gaat verder waar we gebleven waren. Avonturiers in spe kunnen zich opmaken voor een gevaarlijke reis door een groot en magisch land. In deze RPG, die vol zit met verhalen en opdrachten, is het aan jou om je stempel te drukken op de toekomst van het land Antaloor!

De held van 'Two Worlds II' is gevangen in de kerkers van Gandohar's burcht. De hoop zijn zus te bevrijden is verloren gegaan, samen met zijn vrijheid. Toch komt er hoop uit een onverwachte hoek: de Orks. Zo belandt de held van het verhaal in een land doordrenkt met kwaad. Dit is zijn laatste kans om zijn zus te bevrijden.

Grafisch biedt 'Two Worlds II' een grote stap voorwaarts. De nieuwe Grace-engine maakt het mogelijk om visueel aantrekkelijke beelden en sfeer samen te voegen tot een indrukwekkend geheel.

Ogen van personages lijken levensecht, bewegingen van personages zijn één-op-één overgenomen en verschillende lichtbronnen kunnen zorgen voor een levensechte belichting. De wereld van Antaloor komt in 'Two Worlds II' echt tot leven.

Probeer de wereld opnieuw van de ondergang te redden. Stap in de schoenen van een dappere held en ga op een epische reis om je zus te bevrijden in 'Two Worlds II'!

De Royal Edition van Two Worlds II bevat:  • De game "Two Worlds II"

  • Een 27 cm hoog beeldje van de Dragon Queen

  • 3 exclusieve in game items en een exclusieve quest

  • Bonus disc met de soundtrack, video's en wallpapers

  • Een kaart van Antaloor

  • Een 72 pagina's tellend artbook

  • Een set speelkaarten

  • Muismat (alleen PC/Mac versie)

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.