Twisted metal x
Twisted metal x

Twisted metal x

Vanaf:29,99

De beroemde auto-combat-serie Twisted Metal is terug met een nieuw deel voor de PlayStation 3! In Twisted Metal hoef je niet langer enkel in auto's rond te scheuren, want er zijn ook motoren en helikopters beschikbaar. De aanwezigheid van de moordlustige clown Calypso maakt het gestoorde feestje com


EAN
0711719161790
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
TWISTED METAL X

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De beroemde auto-combat-serie Twisted Metal is terug met een nieuw deel voor de PlayStation 3! In Twisted Metal hoef je niet langer enkel in auto's rond te scheuren, want er zijn ook motoren en helikopters beschikbaar. De aanwezigheid van de moordlustige clown Calypso maakt het gestoorde feestje compleet!

De actie in Twisted Metal draait nog steeds om het slopen van elkaars voertuig met behulp van allerlei bizarre wapens. Er is veel aandacht besteed om de levels niet alleen horizontaal, maar ook verticaal interessant te maken.

Twisted Metal heeft een online modus voor zestien spelers en een offline split-screen modus voor twee of vier spelers. In de Nuke-spelmodus moeten verschillende facties tegen elkaar vechten om op strategische wijze een speciaal standbeeld van elkaar te slopen. Om dit te bereiken dien je de teamleider van de tegenstander te ontvoeren waarna deze geofferd kan worden om een speciale aanval op het standbeeld los te laten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.