Twinpack: resistance + resistance 2
Twinpack: resistance + resistance 2

Twinpack: resistance + resistance 2

Vanaf:26,99

Resistance: Fall of Men en Resistance 2 worden samen in een pakket aangeboden. In beide spellen staat het overleven van de mensheid centraal. De strijd tegen de Chimera gaat onverhoopt gewoon door, en het lot van onze planeet ligt in jouw handen!Resistance: Fall Of Man speelt zich af tijdens vier zo


EAN
0711719144298
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
TWINPACK: RESISTANCE + RESISTANCE 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Resistance: Fall of Men en Resistance 2 worden samen in een pakket aangeboden. In beide spellen staat het overleven van de mensheid centraal. De strijd tegen de Chimera gaat onverhoopt gewoon door, en het lot van onze planeet ligt in jouw handen!

Resistance: Fall Of Man speelt zich af tijdens vier zomerse dagen in Engeland in het jaar 1951. Tijdens deze vier dagen zijn er aliens, de Chimera, op aarde geland. Zij willen natuurlijk de wereld weer eens overnemen. Ook online is het een groot feest. In totaal kunnen er maximaal veertig spelers tegelijk een spelwereld betreden.

Na het succes van Resistance: Fall Of Man bij de lancering van de PlayStation3, komt Insomniac Games met het vervolg op die game. In deze tweede Resistance zal je twee verhaallijnen terugvinden. Eentje zal je enkel in solo kunnen spelen, terwijl de tweede verhaallijn met maximaal acht personen online te spelen is. Waar het eerste deel zich in Engeland afspeelde, moet dit tweede deel zich afspelen in de Verenigde Staten. De Chimera, de gemene aliens die de aarde willen overnemen, proberen nu ook dit werelddeel te veroveren, en jij zal onder andere in San Francisco en Chicago in gevecht raken met deze aliens.

Zodra je overschakelt naar de traditionele multiplayer modus zal je online in één potje zeker 59 andere gamers tegen kunnen komen. Resistance 2 zal voorzien worden van grote werelden waarbinnen gamers online kunnen knallen. Bepaalde delen van deze speelwerelden zullen op een willekeurige wijze geconstrueerd worden. Hierdoor heeft de speler altijd een andere spelervaring.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.