Tv superstars - playstation move
Tv superstars - playstation move

Tv superstars - playstation move

Vanaf:6,96

Heb je het in je om de nieuwe superster te worden. In 'TV Superstars' ervaar je de roem, de glitter en de glamour van de leven van een beroemdheid. 'TV Superstars' is een sociale game voor meerdere personen, speciaal ontworpen om gebruik te maken van de Playstation Move-controller voor de Playstatio


EAN
0711719181071
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
TV SUPERSTARS - PLAYSTATION MOVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heb je het in je om de nieuwe superster te worden. In 'TV Superstars' ervaar je de roem, de glitter en de glamour van de leven van een beroemdheid. 'TV Superstars' is een sociale game voor meerdere personen, speciaal ontworpen om gebruik te maken van de Playstation Move-controller voor de Playstation 3.

Door de bewegingsgevoelige Playstation Move-controller te combineren met de bijbehorende Playstation Eye-camera worden alle bewegingen van de speler overgenomen in de game. Hoe subtiel de beweging met de controllers ook is, de game registreert het!

In 'TV Superstars' staan de spelers op het podium en worden er kleine spelletjes gespeeld die een thema hebben uit een televisieshow. Uiteindelijk is het je doel om populair en beroemd te worden. Je moet posen op de rode loper, gevaarlijke stunts uitvoeren in een tv-show en huizen van andere beroemdheden verbouwen.

In 'TV Superstars' komen verschillende tv-shows voorbij: Frockstar, DIY Raw, Big Beat Kitchen, Super Television Acting Agency en Let's Get Physical. Natuurlijk is geen van deze shows echt op tv te bewonderen, maar het is wel gebaseerd op bestaande shows.

Ben jij de ster waar iedereen fan van is?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.