Trinity: souls of zill oll
Trinity: souls of zill oll

Trinity: souls of zill oll

Vanaf:59,99

Een koning zal sterven door de hand van zijn eigen kind, zo vertelt een oude voorspelling van adviseur Zofor. Koning Balor vreest deze voorspelling nog het meeste van iedereen. Welkom in de wereld van Trinity: Souls of Zill O'll!Trinity: Souls of Zill O'll is een actie geörienteerd rollenspel in ee


EAN
5060073306541
Merk
Tecmo koei
Model
TRINITY: SOULS OF ZILL OLL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een koning zal sterven door de hand van zijn eigen kind, zo vertelt een oude voorspelling van adviseur Zofor. Koning Balor vreest deze voorspelling nog het meeste van iedereen. Welkom in de wereld van Trinity: Souls of Zill O'll!

Trinity: Souls of Zill O'll is een actie geörienteerd rollenspel in een wereld vol met fantasiefiguren. Als speler heb je in Trinity: Souls of Zill O'll de controle over drie personages en het is hun taak om de velden, steden en duistere kamers te doorzoeken en uiteindelijk koning Balor te verslaan!

Het team bestaat in Trinity: Souls of Zill O'll uit een krijger, een huurmoordenaar en een tovenaar. Elk van deze personages heeft natuurlijk zo zijn eigen voordelen, en daarom kan je met een druk op de knop heen en weer wisselen tussen de verschillende personages. Doe je dit goed en snel, dan kan je zelfs combinatie-aanvallen inzetten met jouw groepje helden.

Trinity: Souls of Zill O'll laat je aardig vrij in het doorkruisen van de wereld. De omgevingen zijn volledig interactief en door sommige objecten te slopen, ontdek je nieuwe wegen en geheime ruimtes. Gedurende het spel speel je niet alleen maar het hoofdverhaal van Trinity: Souls of Zill O'll, maar zullen ook andere personages jou om hulp vragen. En het is niet altijd slecht om iemand je hulp aan te bieden, want misschien is het handig om deze mensen als vriend te hebben!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.