Toy story mania
Toy story mania

Toy story mania

Vanaf:59,99

Toy Story Mania! 3D is een nieuwe attractie in het Disneyland pretpark in California. In een razendsnelle driedimensionale rit word je reactievermogen flink op de proef gesteld. Je krijgt een 3D-bril op je hoofd en moet ondertussen allerlei figuren uit de Toy Story animatiefilm onder vuur nemen. Het


EAN
8717418377786
Merk
Disney interactive studios
Model
TOY STORY MANIA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Toy Story Mania! 3D is een nieuwe attractie in het Disneyland pretpark in California. In een razendsnelle driedimensionale rit word je reactievermogen flink op de proef gesteld. Je krijgt een 3D-bril op je hoofd en moet ondertussen allerlei figuren uit de Toy Story animatiefilm onder vuur nemen. Het schieten wordt met behulp van de PlayStation Move controller, die vereist is voor de game, uitgevoerd. Toy Story Mania! 3D is dus een pakkende actiegame!

De game Toy Story Mania! is gebaseerd op deze populaire attractie. De snelle schietactie is overgezet naar de Playstation 3 en dat betekent dat je er met de Move-controller lekker op los mag knallen. Naast de verschillende schietomgevingen zijn er tevens een aantal extra mini-games toegevoegd.

De verschillende levels in Toy Story Mania! kunnen met maximaal vier verschillende spelers tegelijkertijd gespeeld worden. In competitieve- en coöperatieve spelmodi kun jij samen met je vrienden aan de slag. Er is tevens een driedimensionale modus waarin het gebruik van een 3D bril ondersteund wordt. Beleef echte driedimensionale schietactie vanuit je luie stoel!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.