Tomb raider - trilogy
Tomb raider - trilogy

Tomb raider - trilogy

Vanaf:22,00

In Tomb Raider Trilogy zijn de volledig in High Definition geremasterde games Tomb Raider: Legend en Tomb Raider: Anniversary gebundeld met de al eerder voor PlayStation 3 verschenen game Tomb Raider: Underworld. De collectie bevat daarnaast een aantal exclusieve extra's, zoals een Tomb Raider Trilo


EAN
5021290046634
Merk
Bigben interactive
Model
TOMB RAIDER - TRILOGY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Tomb Raider Trilogy zijn de volledig in High Definition geremasterde games Tomb Raider: Legend en Tomb Raider: Anniversary gebundeld met de al eerder voor PlayStation 3 verschenen game Tomb Raider: Underworld. De collectie bevat daarnaast een aantal exclusieve extra's, zoals een Tomb Raider Trilogy PlayStation 3 thema pack, een Lara Croft en Viking Thrall avatar voor PlayStation Home en een verzameling "making of" trailers in HD!

In Tomb Raider: Legend gaat Lara terug naar haar roots in de tombes. Het avontuur dat haar deze keer te wachten staat laat haar nieuwe dingen over haar bijzondere verleden ontdekken. Zo raakt ze verzeild in een strijd om Engeland's beroemdste voorwerp: het zwaard van Excalibur!

Tomb Raider: Anniversary is een remake van de klassieker Tomb Raider uit 1996. Het verhaal is identiek, maar hier en daar zijn puzzels flink aangepast om meer aan te sluiten bij de beleving van de huidige generatie gamers. Lara is ingehuurd door een machtig syndicaat om een mythisch object genaamd de Scion te vinden. Lara ontdekt dat zij gebruikt wordt voor een groter plan en besluit het lot in eigen hand te nemen!

In Tomb Raider: Underworld doet Lara Croft onderzoek naar de Maya kalender. Op deze kalender zijn vijf dagen in het jaar betiteld als een periode van Wayeb. Op deze dagen zijn de poorten naar de onderwereld opengesteld. Lara Croft zal weer uit gaan zoeken in hoeverre deze legende berust is op de waarheid. Natuurlijk zal ze hierbij in de nodige problemen raken!

Beleef het beste uit de Tomb Raider-serie met Tomb Raider Trilogy!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.