Tomb raider (2013) - survival edition
Tomb raider (2013) - survival edition

Tomb raider (2013) - survival edition

Vanaf:69,99

De TOMB RAIDER SURVIVAL EDITION bevat:Artbook - Een 32 pagina's tellend mini artbook samengesteld door Art Director Brian Horton waarin de epische reis van Lara wordt getoond door originele concept art.Dubbelzijdige kaart van het eiland en poster - Aan de ene kant van deze poster van 38 bij 48 cm st


EAN
5021290054936
Merk
Square enix
Model
TOMB RAIDER (2013) - SURVIVAL EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

De TOMB RAIDER SURVIVAL EDITION bevat:  • Artbook - Een 32 pagina's tellend mini artbook samengesteld door Art Director Brian Horton waarin de epische reis van Lara wordt getoond door originele concept art.

  • Dubbelzijdige kaart van het eiland en poster - Aan de ene kant van deze poster van 38 bij 48 cm staat een kaart met de belangrijkste oriëntatiepunten van het mysterieuze eiland Yamatai, waar Lara Croft en de andere schipbreukelingen stranden na de ondergang van de Endurance. Op de andere zijde is het iconische artwork van de verpakking afgebeeld.

  • Beschermende survivaltas - Deze waterbestendige, hersluitbare tas is perfect voor het opbergen van belangrijke spullen terwijl je de mysterieuze bewoners van het eiland van je probeert af te houden.

  • Soundtrack - De 'Survivalist cut' van de originele TOMB RAIDER soundtrack: een verzameling van 10 tracks, in total meer dan 60 minuten muziek uit de game.

  • Downloadbare content - Met het exclusieve Weapons Pack krijgt Lara nieuwe wapens in handen om zich te verweren tegen de bewoners van het eiland.

Tomb Raider


In deze nieuwste versie van Tomb Raider verken je het oorspronkelijke verhaal van Lara Croft en haar metamorfose van een bange jonge vrouw tot een verharde overlever. Slechts gewapend met rauwe instincten en de mogelijkheid om boven de grenzen van het menselijke uithoudingsvermogen uit te steken, moet Lara vechten om achter de donkere geschiedenis van een vergeten eiland te komen!

Lara Croft wordt in deze nieuwe Tomb Raider opgejaagd, maar ze zal zelf ook kunnen jagen op haar vijanden. De nadruk in Tomb Raider ligt op overleven. Zo krijg je niet alleen pistolen tot je beschikking, maar ook het wapen van de ultieme krijger: de boog. Het eiland is vrij te betreden, al zal je gedurende het verhaal in Tomb Raider wel nieuwe gebieden vrijspelen op het eiland.

Ga terug naar de basis in Tomb Raider!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.