Tiger woods pga tour 14
Tiger woods pga tour 14

Tiger woods pga tour 14

Vanaf:40,00

Tiger Woods PGA Tour 14 is de nieuwste telg in de roemruchte golfreeks van Electronic Arts. Voor het eerst in de geschiedenis is het virtuele toernooi Legends of the Majors opgenomen in de game. In deze modus kunnen spelers met de beste golfers ooit spelen! Denk maar eens aan Seve Ballesteros, Ben H


EAN
5030946110032
Merk
Electronic arts
Model
TIGER WOODS PGA TOUR 14

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tiger Woods PGA Tour 14 is de nieuwste telg in de roemruchte golfreeks van Electronic Arts. Voor het eerst in de geschiedenis is het virtuele toernooi Legends of the Majors opgenomen in de game. In deze modus kunnen spelers met de beste golfers ooit spelen! Denk maar eens aan Seve Ballesteros, Ben Hogan, Bobby Jones, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Gary Player, Sam Snead, Lee Trevino en Tiger Woods! Daarnaast is er een speciale PGA Tour voor vrouwen, voor het eerst te spelen in Tiger Woods PGA Tour 14!

Het is de eerste keer dat golffans historische evenementen opnieuw kunnen beleven met Tiger Woods PGA Tour 14. Zo kun je voor het eerst het record van Jack Nicklaus verbreken en zo het groene jack dragen! Alle toernooien zijn dan ook te spelen, van de Masters Tournament en de U.S. Open tot en met de Open Championship en natuurlijk de PGA Championship.

PGA Tour 14 bevat meer championship banen dan de voorgaande games. Denk onder meer aan Augusta National Golf Club, the Old Course bij St Andrews, Pinehurst No. 2 Restored en THE PLAYERS Stadium Course van TPC Sawgrass. In totaal zijn twintig banen, met uiteraard meerdere holes, te vinden in deze game. Speciaal voor de vrouwen zijn extra toernooien toegevoegd die alleen voor vrouwen bedoeld zijn. Denk maar eens aan het Kraft Nabisco Championship

Speelsters van de LPGA zorgen er voor dat er meer speelbare golfers in deze game zitten dan ooit tevoren. In totaal zijn er 35 golfers, waaronder Bubba Watson, Keegan Bradley, Rickie Fowler, Lexi Thompson en Paula Creamer. Uiteraard ontbreekt Tiger Woods ook niet, en dat geldt ook voor Stacy Lewis!

Voor het eerst is het mogelijk om ook 's nachts te golfen. Voor het gemak geeft de bal licht in het donker. Weerseffecten en een veranderende stand van de zon maken van deze Tiger Woods PGA Tour een zeer volledige game. En omdat deze golfgame de mogelijkheid biedt om altijd online te spelen, speel je nooit alleen. Tot wel 24 gamers kunnen tegelijkertijd een potje spelen, waarbij iedereen voor zich, maar toch tegen elkaar speelt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.