Thief  ps3
Thief  ps3

Thief ps3

Vanaf:14,99

JIJ BENT GARRETT, DE MEESTERDIEF Stap in de fluisterstille schoenen van Garrett, een duistere en solitaire dief met onovertroffen vaardigheden. De meest uitdagende overvallen, de meest onbereikbare buit, de best bewaarde geheimen: niets is veilig voor je. DE STAD LIGT VOOR HET GRIJPEN Verken


EAN
5021290056619
Merk
Square
Model
THIEF PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

JIJ BENT GARRETT, DE MEESTERDIEF

Stap in de fluisterstille schoenen van Garrett, een duistere en solitaire dief met onovertroffen vaardigheden. De meest uitdagende overvallen, de meest onbereikbare buit, de best bewaarde geheimen: niets is veilig voor je.

DE STAD LIGT VOOR HET GRIJPEN

Verken de zieke en geplaagde stad vanuit duistere steegjes en hoge daken. Sluip door de straten, infiltreer zwaarbewaakte villa’s en verberg jezelf in donkere hoekjes… onopgemerkt en onbestraft.

KIES JE AANPAK

Maak gebruik van Garretts wapenarsenaal: haal bewakers geruisloos neer met je ploertendoder, gebruik verschillende soorten pijlen om de omgeving en de vijanden die zich daarin bewegen te manipuleren of gebruik je nieuwe focus-mogelijkheid om de effectiviteit van je jatvaardigheden te vergroten. Welk soort meesterdief ben jij?

ONGEKENDE IMMERSIE

Wordt één met de wereld dankzij de baanbrekende visuele elementen en een levensechte, tastbare first-person ervaring. THIEF biedt ongekende immersie via zicht, geluid en kunstmatige intelligentie.

LET OP: Het gaat om een tweedehands product, DLC codes zijn dus mogelijk al gebruikt en hier wordt geen garantie op gegeven.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.