The witch and the hundred knight
The witch and the hundred knight

The witch and the hundred knight

Vanaf:19,99

The Witch and the Hundred Knight is een actierollenspel waarin spelers moeten vechten tegen een groot kwaad. Diep in het bos leven twee heksen; de mooie heks van de weide en de lelijke bosheks. Het is de goedaardige heks die de legendarische honderd ridders opneemt in haar spreukenboek in een poging


EAN
0813633013435
Merk
Nis
Model
THE WITCH AND THE HUNDRED KNIGHT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Witch and the Hundred Knight is een actierollenspel waarin spelers moeten vechten tegen een groot kwaad. Diep in het bos leven twee heksen; de mooie heks van de weide en de lelijke bosheks. Het is de goedaardige heks die de legendarische honderd ridders opneemt in haar spreukenboek in een poging de overhand te krijgen op haar rivaal.

Metallia is de goede heks en zij heeft de zeggenschap over de Hundred Knight, een van de honderd ridders. De speler neemt controle over deze kleine ridder met grote krachten. Gedurende het spel zullen zijn krachten toenemen waardoor zijn superzwaard ook nog eens superkrachtig wordt.

Het spel wordt vanuit een vogelzicht gespeeld en spelers moeten vijanden tot pulp meppen. Hierbij kan Metallia de overige 99 ridders oproepen. Zij zullen dan tijdelijk helpen in een poging het kwaad de kop in te drukken. Diverse spreuken, te verkrijgen krachten en vijanden met unieke vechttechnieken maken The Witch and The Hundred Knight tot een leuk actierollenspel voor de PS3.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.