The walking dead: survival instinct
The walking dead: survival instinct

The walking dead: survival instinct

Vanaf:37,72

Fans van The Walking Dead kunnen aan gang met een schietspel dat is gebaseerd op de populaire televisieserie. Gamestudio Terminal Reality, bekend van Kinect Star Wars, nam de ontwikkeling van The Walking Dead: Survival Instinct voor zijn rekening. In de schoenen van de broers Darryl en Merle Dixon m


EAN
5030917123412
Merk
Activision
Model
THE WALKING DEAD: SURVIVAL INSTINCT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Fans van The Walking Dead kunnen aan gang met een schietspel dat is gebaseerd op de populaire televisieserie. Gamestudio Terminal Reality, bekend van Kinect Star Wars, nam de ontwikkeling van The Walking Dead: Survival Instinct voor zijn rekening. In de schoenen van de broers Darryl en Merle Dixon moet je proberen Atlanta te bereiken en zombies te verslaan! Dit is de zieke wereld van The Walking Dead: Survival Instinct!

The Walking Dead: Survival Instinct draait om Daryl die samen met zijn broer op de vlucht is voor zombies. Tijdens hun zoektocht naar een veilige thuishaven komen ze andere bekende personages uit de televisieserie tegen. Je kunt ervoor kiezen om ze te helpen of aan hun lot over te laten. Keuze staat centraal in The Walking Dead: Survival Instinct!

Beleef het avontuur van de twee broers voordat ze de rest van de groep ontmoette met The Walking Dead: Survival Instinct!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.