The walking dead
The walking dead

The walking dead

Vanaf:42,27

De volledige serie van The Walking Dead, winnaar van meer dan 80 'Game of the Year' awards waaronder de prestigieuze 'VGA' award, IGN Editor's Choice en PC Gamers Editor's Choice.De game geeft spelers de kans om de echte verschrikking van een Zombie Apocalyps te ervaren.Een absolute must voor de fan


EAN
5060146460743
Merk
Easy interactive
Model
THE WALKING DEAD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De volledige serie van The Walking Dead, winnaar van meer dan 80 'Game of the Year' awards waaronder de prestigieuze 'VGA' award, IGN Editor's Choice en PC Gamers Editor's Choice.

De game geeft spelers de kans om de echte verschrikking van een Zombie Apocalyps te ervaren.

Een absolute must voor de fans. Het vertelt het verhaal van de vroege dagen van de Apocalyps, voordat hulpsheriff Rick Grimes uit zijn coma ontwaakt.

Als een nieuw personage Lee Everet ontmoet je de karakters uit de serie en speel je een rol in het verhaal van Rick Grimes.

In tegenstelling tot de meest zombie games, waarin je met zware wapens hordes hersenloze zombies moet neer maaien, geeft 'The Walking Dead' je de ervaring hoe het is om te overleven in een wereld vol zombies, waar middelen schaars zijn en andere mensen net zo'n groot gevaar kunnen vormen als de zombies. Elke beslissing die je neemt kan het hele verhaal veranderen.

'One of the best examples of Interactive Entertainment to date' MTV

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.