The fight - playstation move - essentials edition
The fight - playstation move - essentials edition

The fight - playstation move - essentials edition

Vanaf:15,99

Stap in de ring en leg je tegenstander neer met een linkse uppercut. Dat verwacht hij natuurlijk nooit! In 'The Fight: Lights Out' bepaal jij hoe er gevochten moet worden. De speciale Playstation Move-besturing maakt het mogelijk om jouw bewegingen in de game te plaatsen. Hierdoor ben jij de persoon


EAN
0711719216940
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
THE FIGHT - PLAYSTATION MOVE - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stap in de ring en leg je tegenstander neer met een linkse uppercut. Dat verwacht hij natuurlijk nooit! In 'The Fight: Lights Out' bepaal jij hoe er gevochten moet worden. De speciale Playstation Move-besturing maakt het mogelijk om jouw bewegingen in de game te plaatsen. Hierdoor ben jij de persoon die de uppercuts en kaakstoten uit moet delen!

In 'The Fight: Lights Out' wordt niet gevochten met regels. Je infiltreert de duistere en brute wereld van het ondergrondse vechten. Geen handschoenen, maar gewoon met je blote knokkels. Spelers moeten zichzelf bewijzen en het opnemen tegen de meest gevaarlijke vechtersbazen!

Dankzij de Playstation Move- en Playstation Eye-technologie worden de bewegingen van de spelers direct in de game overgenomen. Een stoot met je linker vuist betekent in de game ook een stoot met je linker. Elk slag en uppercut wordt herkend. Het is jouw doel om de top van de ondergrondse vechtwereld te bereiken. Hiervoor zal er ook getraind moeten worden, want met die kleine spierballen red je het nooit. Macho!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.