The cursed crusade  ps3
The cursed crusade  ps3

The cursed crusade ps3

Vanaf:30,49

The Cursed Crusade is een actieavontuur dat zich afspeelt tijdens de Kruistochten. Jij stapt in de schoenen van een van de drie hoofdpersonen, en al snel blijkt hij een eigen agenda te hebben. Eentje met bovennatuurlijke eigenschappen! Het eind van de twaalfde eeuw nadert. De paus lanceert de derde


EAN
4017244030492
Merk
Bigben interactive
Model
THE CURSED CRUSADE PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Cursed Crusade is een actieavontuur dat zich afspeelt tijdens de Kruistochten. Jij stapt in de schoenen van een van de drie hoofdpersonen, en al snel blijkt hij een eigen agenda te hebben. Eentje met bovennatuurlijke eigenschappen!

Het eind van de twaalfde eeuw nadert. De paus lanceert de derde kruistocht om een heilige stad in te nemen ten koste van koning Salomon. Het koninkrijk van Byzantium zal echter de wereld veranderen, deze kruistocht gaat nooit verder dan Constantinopel!

Je kiest een van de drie ridders die deel uit maken van dit avontuur. Het is jouw taak om als Byzantijn de kruisvaarders ongenadig hard te raken. Kies jouw wapens, waarbij je een keuze hebt uit 150 bijlen, zwaarden en kruisbogen, om de tegenstanders op de knieën te krijgen. Gedurende je avontuur verdien je nieuwe vaardigheden, nieuwe wapens en beschermende kleding. Je zult zelfs vier huurlingen kunnen rekruteren die jou een handje helpen.

The Cursed Crusade neemt jou mee naar het hart van de oorlog. Midden in Constantinopel, waaronder de Hagia Sophia!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.