The bureau: xcom declassified
The bureau: xcom declassified

The bureau: xcom declassified

Vanaf:8,45

The Bureau: XCOM Declassified is een actiegame dat draait om een buitenaardse invasie ten tijde van de Koude Oorlog. Het spel wordt vanuit een schouderperspectief gespeeld en bevat veel tactische elementen. Het is dus geen 'ren en schiet in het rond'-spel.The Bureau: XCOM Declassified vertelt een ve


EAN
5026555412254
Merk
Take two
Model
THE BUREAU: XCOM DECLASSIFIED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Bureau: XCOM Declassified is een actiegame dat draait om een buitenaardse invasie ten tijde van de Koude Oorlog. Het spel wordt vanuit een schouderperspectief gespeeld en bevat veel tactische elementen. Het is dus geen 'ren en schiet in het rond'-spel.

The Bureau: XCOM Declassified vertelt een verhaal over de oorsprong van de XCOM-organisatie. Het speelt zich af in 1962 ten tijde van de Koude Oorlog. In de schoenen van agent William Carter moeten gamers een buitenaardse invasie stoppen en het bestaan van de marsmannetjes verdoezelen.

The Bureau zou een stuk tactischer zijn dan andere games uit het genre. De game-ontwikkelaars van gamestudio 2K Marin vergelijken de game met de tactische schietspellen Full Spectrum Warrior en Rainbox Six.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.