Test drive unlimited 2
Test drive unlimited 2

Test drive unlimited 2

Vanaf:18,77

Test Drive Unlimited 2 is een racegame met een sterke online component. Het traditionele racen wordt verrijkt met de ervaring van een open wereld waarin spelers kunnen racen, teams kunnen opzetten en auto's kunnen produceren. Test Drive Unlimited 2 voegt realistische voertuigen toe aan de open werel


EAN
3546430150146
Merk
Namco bandai
Model
TEST DRIVE UNLIMITED 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Test Drive Unlimited 2 is een racegame met een sterke online component. Het traditionele racen wordt verrijkt met de ervaring van een open wereld waarin spelers kunnen racen, teams kunnen opzetten en auto's kunnen produceren. Test Drive Unlimited 2 voegt realistische voertuigen toe aan de open wereld, en elke eigenschap van de wereld heeft invloed op de rijstijl van speler. Met een nat wegdek wordt de weg dus gladder, en een lage zon is altijd hinderlijk.

Racefans kunnen zich met Test Drive Unlimited 2 opmaken voor een stukje realisme. Auto's kunnen kapot en het weer heeft echt invloed op de game. Bovendien wordt het dag en nacht, en biedt Test Drive Unlimited 2 een geheel nieuw eiland om te verkennen.

Test Drive Unlimited 2 laat de singleplayer ervaring naadloos overlopen in de online ervaring. Je kunt dus je verhaal gewoon online spelen, maar ook offline. Het verschil is niet te merken. In je racecarrière draait het allemaal om het grote geld, de mooie huizen en sexy bolides met mooie koplampen. Overdag ben je een groot racer, in de avond de rijke landheer in Test Drive Unlimited 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.