Tekken hybrid
Tekken hybrid

Tekken hybrid

Vanaf:49,00

Tekken Hybrid bevat de actieanimatiefilm Tekken Blood Vengeance 3D en Tekken Tag Tournament HD. Dit betreft een remake van Tekken Tag Tournament voor PlayStation 2, maar dan in verbeterde grafische kwaliteit. Eigenlijk is dit een ultiem pakket voor iedereen met een voorliefde voor de vechtserie Tekk


EAN
0711719240310
Merk
Namco bandai
Model
TEKKEN HYBRID

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tekken Hybrid bevat de actieanimatiefilm Tekken Blood Vengeance 3D en Tekken Tag Tournament HD. Dit betreft een remake van Tekken Tag Tournament voor PlayStation 2, maar dan in verbeterde grafische kwaliteit. Eigenlijk is dit een ultiem pakket voor iedereen met een voorliefde voor de vechtserie Tekken!

Takken Tag Tournament is een vechtgame. Het gaat hier om een vechtgame en een aangepaste versie van het computerspel Tekken 3, het vierde spel uit de Tekken-serie. Het verhaal van Tekken Tag Tournament heeft echter niets te maken met de andere spellen binnen de serie. De vechtgame wordt gekenmerkt doordat spelers een eigen team aan vechters samenstellen die naar eigen wens tijdens een gevecht gewisseld kunnen worden.

Tekken Blood Vengeance 3D gaat over de onderlinge strijd tussen Nina en Anna Williams die beiden meer informatie willen hebben over een student. Daarom sturen zij informanten. Wat voortvloeit uit deze zusterruzie is een groot gevecht voor eer. Het verhaal van Tekken: Blood Vengeance speelt zich af tussen de games Tekken 5 en Tekken 6.

Are you ready for the Iron First Tournament?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.