Tales of xillia 2 - collectors edition
Tales of xillia 2 - collectors edition

Tales of xillia 2 - collectors edition

Vanaf:139,95

De Collector's Edition bevat:Collector's Edition PackagingLudger Skresnik FigurinePocket Watch Replica CompactRollo MetalcaseTales of Xillia 2 GameTales of Xillia 2 SoundtrackThe Art of Tales of Xillia 2De game speelt zich af een jaar na de gebeurtenissen uit Tales of Xillia. Elle Mel Marta krijgt s


EAN
3391891977777
Merk
Namco bandai
Model
TALES OF XILLIA 2 - COLLECTORS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Collector's Edition bevat:
  • Collector's Edition Packaging

  • Ludger Skresnik Figurine

  • Pocket Watch Replica Compact

  • Rollo Metalcase

  • Tales of Xillia 2 Game

  • Tales of Xillia 2 Soundtrack

  • The Art of Tales of Xillia 2


De game speelt zich af een jaar na de gebeurtenissen uit Tales of Xillia. Elle Mel Marta krijgt specifieke instructies van haar vader om aan boord van een trein te stappen en op zoek te gaan naar het Land of Canaan.

Eenmaal aan boord van de trein wordt deze gekaapt nog voordat deze vertrekt. Ludger Will Kresnik gaat aan boord om Elle Mel Marta te redden. De trein crashed en het tweetal krijgt een levensreddende behandeling van Clanspia Inc. waardoor Ludger in het krijt staat van Clanspia Inc.

Hij wordt door Clanspia Inc. in dienst genomen, ze willen zijn Kresnik krachten gebruiken. Met de kracht van Kresnik is het mogelijk om alternatieve tijdlijnen te vernietigen omdat de Spirit Origin de hoeveelheid zielen niet meer kan volhouden over alle werelden heen. Terwijl Ludger zijn schuld eraf werkt zoekt hij ook naar zijn broer, Julius Will Kresnik. Julius wordt beschuldigd van het kapen van de trein.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.