Tales of symphonia chronicles
Tales of symphonia chronicles

Tales of symphonia chronicles

Vanaf:25,95

Het rollenspel Tales of Symphonia wordt volledig opgepoetst en opnieuw uitgegeven voor de Playstation 3. Tales of Symphonia: Chronicles bevat niet alleen Tales of Symphonia, maar ook diens opvolger Tales of Symphonia: Dawn of the New World. De gehele verhaallijn staat nu op een schijfje in een schit


EAN
3391891976268
Merk
Atari
Model
TALES OF SYMPHONIA CHRONICLES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het rollenspel Tales of Symphonia wordt volledig opgepoetst en opnieuw uitgegeven voor de Playstation 3. Tales of Symphonia: Chronicles bevat niet alleen Tales of Symphonia, maar ook diens opvolger Tales of Symphonia: Dawn of the New World. De gehele verhaallijn staat nu op een schijfje in een schitterende HD-kwaliteit voor de PS3!

Je volgt tijdens Tales of Symphonia: Chronicles de avonturen van Lloyd Irving terwijl hij op avontuur gaat met zijn vrienden om de mana-krachten terug te brengen naar de wereld Sylvarant. Deze mana-krachten zijn noodzakelijk voor het voortbestaan van de wereld!

Gedurende hun avonturen leert de groep van het bestaan van de parallelle wereld Tethe'alla, een wereld eveneens afhankelijk van mana-krachten. De vriendengroep moet nu twee werelden redden, maar hoe gaan ze dat doen?

Een Japans rollenspel als Tales of Symphonia: Chronicles is niet compleet zonder gevechten. De knokpartijen in dit spel zijn real time, net als in alle andere Tales-games. Dit betekent onder meer dat vijanden op elk moment kunnen toeslaan, maar je ziet ze dus wel altijd lopen. Het speeltempo ligt hierdoor een stuk hoger in vergelijking met klassieke Japanse rollenspellen als Dragon Quest of de oudere Final Fantasy-spellen.

Tijdens je gevechten kan je monsters vangen. Deze monsters kunnen je helpen tijdens nieuwe gevechten. Hoe vaker ze meedoen, des te sterker ze worden. Bepaalde krachten van deze monsters zijn bovendien noodzakelijk om de weg naar succes te vinden. In totaal zijn er meer dan tweehonderd monsters die je kunt verzamelen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.