Syndicate
Syndicate

Syndicate

Vanaf:14,99

In Syndicate vechten grote bedrijven in het jaar 2069 om de wereldmacht. De mensheid maakt op grote schaal gebruik van geavanceerde technologie waarbij de scheidslijn tussen de digitale wereld en realiteit verdwijnt. Ben jij klaar om als de gemodificeerde Syndicate-agent Miles Kilo een duister compl


EAN
5030946099658
Merk
Electronic arts
Model
SYNDICATE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Syndicate vechten grote bedrijven in het jaar 2069 om de wereldmacht. De mensheid maakt op grote schaal gebruik van geavanceerde technologie waarbij de scheidslijn tussen de digitale wereld en realiteit verdwijnt. Ben jij klaar om als de gemodificeerde Syndicate-agent Miles Kilo een duister complot te ontmaskeren!

In Syndicate geven de speciale mogelijkheden van Kilo de schietactie meer diePGAng. Zo is het mogelijk om de tijd te vertragen, door muren te kijken en computers te hacken. Het verhaal kan in de coöperatieve modus met vier spelers tegelijk worden doorlopen!

In Syndicate wordt snelle, futuristische actieshooter-omgevingen gecombineerd met een meeslepend verhaal en een innovatieve hersenchip-gameplay. Gebruik een uitgebreid arsenaal aan futuristische wapens, armor en gear om je vijanden aan te pakken of kies voor een meer tactische aanpak waarin sluipwerk een belangrijke rol speelt!

Verplaats jezelf in de futuristische wereld van 2069 en beleef een fantastisch sci-fi verhaal met Syndicate!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.