Syberia complete collection  ps3
Syberia complete collection  ps3

Syberia complete collection ps3

Vanaf:39,99

Met de Syberia Complete Collection kunnen gamers nu alle Syberia-spellen ook op de PS3 spelen.De jonge advocate Kate Walker gaat op zoek naar de oude, excentrieke Hans Voralberg. Hij wordt al jaren vermist in een gebied tussen de Alpen en Siberië. Langzaam wordt het Kate duidelijk waarom Hans zijn


EAN
9006113003267
Merk
Nordic games
Model
SYBERIA COMPLETE COLLECTION PS3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met de Syberia Complete Collection kunnen gamers nu alle Syberia-spellen ook op de PS3 spelen.

De jonge advocate Kate Walker gaat op zoek naar de oude, excentrieke Hans Voralberg. Hij wordt al jaren vermist in een gebied tussen de Alpen en Siberië. Langzaam wordt het Kate duidelijk waarom Hans zijn familie heeft verlaten en ontdekt ze het geheime land Syberia!

De Syberia Collection de volledige versie van het avonturenspel van de bekende auteur Benoît Sokal. Je gaat op zoek naar aanwijzingen in een prachtig winters landschap waarbij je goed moet opletten om elke clue op te kunnen speuren. De omgevingen worden met behulp van filmachtige camerahoeken zeer indrukwekkend in beeld gebracht!

De gesprekken zijn dankzij een revolutionair dialoogsysteem zeer natuurgetrouw in de game verwerkt. Ondervraag de verschillende boeiende personages en ontdek de wereld van de legendarische mammoet!

Ga op avontuur met Kate Walker en beleef een reeks klassieke adventure games met de Syberia Complete Collection

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.