Stormrise
Stormrise

Stormrise

Vanaf:4,99

Bestuur je eenheden in de lucht, op het aardoppervlak of zelfs onder de grond! Bereid je voor op veldslagen van epische proporties in Stormrise: De allereerste échte 3-D Real Time Strategy game! Stormrise is een spectaculair post apocalyptisch real-time strategie spel van de makers van Total War.


EAN
5060138441408
Merk
Sega
Model
STORMRISE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bestuur je eenheden in de lucht, op het aardoppervlak of zelfs onder de grond! Bereid je voor op veldslagen van epische proporties in Stormrise: De allereerste échte 3-D Real Time Strategy game!

Stormrise is een spectaculair post apocalyptisch real-time strategie spel van de makers van Total War. Stormrise plaatst spelers in het hart van de actie met een geheel nieuwe derde-persoons camera perspectief. Hierdoor is het mogelijk om eenheden zowel in de lucht, op het aardoppervlak, als ondergronds te besturen.

Stormrise: Het verhaal


Door een catastrofale gebeurtenis eeuwen geleden is de beschermende atmosfeer van de aarde compleet weggevaagd. Om te kunnen overleven in het kille en dorre landschap hebben de overgebleven bewoners zich radicaal aan moeten passen. Dit heeft geresulteerd in de oprichting van twee duidelijk verschillende groeperingen, de Echelon en de Sai. Met beide partijen die voortdurend in een strijd verwikkeld zijn om de absolute macht te vergaren, lijkt de beschaving opnieuw af te stevenen op een verschrikkelijke ramp...

Ga de hoogte in!


Voorbij is de tijd van platte levels zoals in traditionele strategiespellen! Maak gebruik van enorme ondergrondse gebieden, daken en verticale locaties met meerdere lagen om strategisch in het voordeel te komen. Begeef je op strijdvelden met uitgestrekte steden en torenhoge wolkenkrabbers. De combinatie van hoogte en derdepersoonsperspectief zorgt voor een real-time strategiespel met een totaal nieuwe manier van spelen!

Revolutionaire eigenschappen voor een console RTS


De baanbrekende "Whip Select-functie" zorgt voor een snelle, intuïtieve next-genbesturing en het "Tactisch Speelboek" biedt de spelers op een eenvoudige en overzichtelijke manier alle strategische keuzes die je ook in een traditionele RTS terugvindt.

Online Multiplayer


Met de slimme "Join Anytime-functie" is het mogelijk om op elk moment met of tegen een vriend te spelen. Door de snelle configuratie, kaartrotatie en eenvoudige matchmaking hoef je nooit lang te wachten en raak je in no-time verwikkeld in de meest spectaculaire veldslagen!

KenmerkenGa de hoogte en diepte in!: Gebruik grote ondergrondse gebieden of klim op daken en probeer er een strategische voordeel uit te halen. Deze totale 3-D omgeving in combinatie met de derde persoons point-of-view maakt van Stormrise een totaal vernieuwende real-time strategy game.
Snelle, intuïtieve gameplay: De baanbrekende "Whip Select-functie" zorgt voor een eenvoudige besturing en houdt de vaart in het spel.
Uitgebreide multiplayer modi: Met de slimme "Join Anytime-functie" is het mogelijk om op elk moment met of tegen een vriend te spelen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.